MovingTouch


 shiatsu therapie & massage praktijk

Home     Shiatsu     De Praktijk    Afspraak    Tarieven    Contact    Links


  • Wat is  stoelmassage
Stoelmassage is een effectieve drukpuntmassage van hoofd, rug, nek, schouders, heupen, armen en handen. De techniek is gebaseerd op oude Japanse acupressuur- technieken en is speciaal ontwikkeld om op locatie te kunnen masseren. De massage wordt door de kleding heen gegeven en er wordt geen olie bij gebruikt. De standaard massage duurt 20 minuten en wordt gegeven op een comfortabele, ergonomische stoel. Deze stoel ondersteunt alle lichaamsdelen zodat het lichaam zich totaal kan ontspannen.

  • De stoelmassage kan overal worden gegeven
Het grote voordeel ten opzichte van een tafelmassage is dat deze stoelmassage tussen de bedrijven door kan worden gegeven. Door op locatie te masseren kost een afspraak ook minder tijd. Bovendien voelen mensen zich zittend eerder op hun gemak.

  • Spanning en vermoeidheid
Het hoge tempo waarin veel mensen leven zorgt voor toenemende spanningen. Bovendien werken mensen steeds vaker langdurig in dezelfde houding. Dit kan leiden tot spanning en stijfheid in de spieren, meestal in nek en schouders. Dat kost energie en kan op den duur leiden tot doorbloedingsstoornissen, vermoeidheid en pijn.

  • Ontspanning en energie
Doordat de stoelmassage ontspant en tegelijkertijd de bloedcirculatie bevordert, is het een effectief middel om deze verschijnselen en stress-symptomen te bestrijden. Het directe resultaat is dat u ontspannen, opgefrist en alert bent. Dat gevoel kan een paar dagen aanhouden. Onderzoek heeft uitgewezen dat studenten door een regelmatige massage van 20 minuten de leerstof beter opnemen en dat ze betere resultaten behalen op examens. Daarnaast hebben deze massages een opbouwend effect, bevorderen het bewustzijn van het eigen lichaam en versterken het immuunsysteem. Na een stoelmassage voelt u zich ontspannen en energiek. 

  • Van koffiepauze tot congres
De stoelmassage kan overal en op elk tijdstip gegeven worden, bij bedrijven en instellingen, voor- of na een vergadering, tijdens een evenement, congres of seminar, in de koffiepauze, op kantoor, op de werkvloer of thuis. Kortom overal waar mensen zich even op een andere manier willen ontspannen en energie willen opdoen.