MovingTouch


 shiatsu therapie & massage praktijk


Home    Shiatsu    Praktijk    Afspraak    Tarieven    Contact    Privacy   Disclaimer   
       
Shiatsu behandeling
De therapeut begint met een gesprek zodat u uit kunt leggen wat precies de klacht is. Omdat bij Shiatsu de diagnose en de behandeling samenvallen, zal hij eerst een basisbehandeling uitvoeren. Aan de hand van zijn bevindingen en wat u verteld hebt, wordt een behandelplan opgesteld en met u afgesproken hoeveel behandelingen hij denkt nodig te hebben om uw klacht(en) op te lossen. Na elke behandeling en voor elke nieuwe afspraak zal hij met u overleggen hoe de voortgang is en aan de hand daarvan het behandelplan bijstellen. Het kan zijn dat uw klacht niet alleen met Shiatsu te behandelen is, hij zal u dan doorverwijzen of een aanvullende therapie aanraden.


Shiatsu nek-schouderbehandeling

De Shiatsu nekschouderbehandeling duurt ongeveer een half uur. Deze behandeling lost spanning en kramp op in het nek-schoudergebied. In een iets uitgebreidere vorm is deze behandeling ook geschikt voor bewegingsproblemen aan de armen en schouders.


Shiatsu  basisbehandeling
De Shiatsu basisbehandeling duurt ongeveer een uur. Deze behandeling is vooral gericht op preventie en in stand houden van de gezondheid maar er lossen ook veel klachten mee op. De algehele conditie van het lichaam wordt verbeterd, spanningsgebieden opgelost en de balans hersteld, wat niet alleen goed is voor het lichaam maar ook voor de geest.

Shiatsu  receptbehandeling

De Shiatsu receptbehandelingen zijn gericht op het oplossen van een bepaalde klacht, bij deze behandelingen worden delen van het lichaam intensief behandeld, meestal in combinatie met een deel van de basisbehandeling.

Shiatsu release therapie en masterpoints Een therapievorm die meestal in combinatie met andere Shiatsu technieken gebruikt wordt, is de Shiatsu Release Therapie. Deze maakt gebruik van acupunctuurpunten en extra Shiatsu punten om energie door te laten stromen door middel van het vasthouden van punten in een bepaalde volgorde. Deze therapievorm is bijzonder geschikt voor chronische klachten.